Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

  • Home
  • Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση στη συχνότητα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην πατρίδα μας, γεγονός που αποδίδεται από τη μία, στις συχνές σεξουαλικές επαφές που έχουν οι νέοι και οι νέες από μικρή ηλικία και από την άλλη, στη «συνήθεια» να μην χρησιμοποιούν συστηματικά προφυλακτικό, με αποτέλεσμα τη συνεχή διασπορά νοσημάτων.

Έτσι ενώ παλαιότερα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ήταν πιο συχνά στους άνδρες, σήμερα παρατηρείται ραγδαία αύξηση και στις γυναίκες, λόγω των προαναφερθέντων, με αποτέλεσμα ο φαύλος κύκλος της διασποράς και της επιμόλυνσης να διευρύνεται συνεχώς.

Οι συνέπειες που επιφέρουν αυτού του τύπου οι παθήσεις είναι όχι μόνο σωματικές αλλά και ψυχολογικές, αφού δημιουργούν ανάλογα με τη νόσο, ένα τεράστιο φορτίο το οποίο σε μερικές περιπτώσεις είναι δυσβάσταχτο για ένα νεαρό άτομο.

Η μόνη ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του φαινομένου είναι η υπεύθυνη και χωρίς προκαταλήψεις ενημέρωση, αφού μόνο έτσι θα ευαισθητοποιηθούν τα νεαρά άτομα και θα καταλάβουν ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Σύφιλη

Ουρηθρίτιδα (γονοκοκκική και μη-γονοκοκκική)

Μαλακό Έλκος

Γεννητικός Έρπης

Σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας (AIDS-HIV)

Χλαμύδια

Gallery – Εξοπλισμός

What Clients Say

CREATING AWESOMENESS

Επικοινωνία

211 2203710
211 2203711
info@lekas-urology.com
Καθημερινά εκτός από Πέμπτες
697 3982725

      

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ