Θεραπεία με κρουστικά κύματα: Η λύση στη Στυτική Δυσλειτουργία

  • Home
  • Θεραπεία με κρουστικά κύματα: Η λύση στη Στυτική Δυσλειτουργία
Η λύση στη Στυτική Δυσλειτουργία
13 Ιούλ 2018

Τα τελευταία χρόνια γίνονται πολλές προσπάθειες για κατανόηση και αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, με τους περισσότερους ασθενείς να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα της πάθησης με φαρμακευτική αγωγή, ενδοπεϊκές πιέσεις και χειρουργική τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης. Όμως, αυτές οι θεραπευτικές επιλογές δεν αντιμετωπίζουν την αιτία του προβλήματος που είναι η μειωμένη ροή του αίματος στα σηραγγώδη σώματα του πέους και ούτε βελτιώνουν τις αυθόρμητες στύσεις.

Η ανάγκη για μία θεραπευτική μέθοδο που αντιμετωπίζει την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας με μόνιμο αποτέλεσμα, οδήγησε στη νέα, σύγχρονη θεραπευτική επιλογή των κρουστικών κυμάτων.

Καινοτομική μέθοδος θεραπείας με Κρουστικά Κύματα

Με τη μέθοδο των κρουστικών κυμάτων προκαλείται αγγειογένεση (δημιουργία νέων αγγείων στο πέος), οπότε αυξάνεται η αιματική ροή και αποκαθίσταται μόνιμα η στυτική λειτουργία.

Η εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων γίνεται απευθείας, εξωτερικά στο πέος του άνδρα, μέσω μίας συσκευής που παράγει κρουστικά κύματα και διοχετεύει κρουστικούς παλμούς. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, έχει διάρκεια 9 εβδομάδων και πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία, καθώς είναι εντελώς ανώδυνη. Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 20 περίπου λεπτών και στην τελευταία επίσκεψη γίνεται η εκτίμηση του αποτελέσματος.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, το 70-80% των ασθενών έχει ανταποκριθεί θετικά στη θεραπεία με κρουστικά κύματα, με αποτελέσματα που διαρκούν χρόνια. Αποτέλεσμα με αυτήν τη μέθοδο έχουν ακόμα και οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρή στυτική δυσλειτουργία με συνυπάρχουσες παθήσεις, όπως σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή υπέρταση, αγγειοπάθεια, και δεν ανταποκρίνονται στις φαρμακευτικές θεραπείες.

Η θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας αγγειακής αιτιολογίας με τη χρήση κρουστικών κυμάτων αποτελεί πλέον τη μόνιμη λύση στο πρόβλημα, χωρίς καμία παρενέργεια στον ασθενή.

Gallery – Εξοπλισμός

What Clients Say

CREATING AWESOMENESS

Επικοινωνία

phone211 2203710
fax 211 2203711
email info@lekas-urology.com
orarioΚαθημερινά εκτός από Πέμπτες
mobile 697 3982725

            

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ